2012. november 16., péntek

A Bermuda-háromszög rejtéjei

 Mi is ez valójában? Talán csak az írók felnagyítottak pár vihart ami rejtélyes módon több repülőt és hajót is eltűntetett már? Vagy tényleg van erre valami hátborzongató magyarázat?
 Nézzük csak. A Bermuda-háromszög arról ismert, hogy rengeteg hajó és repülő tűnt el szinte nyomtalanul az Atlanti-óceánon. 
 Az egyik rejtéjes eset az volt (1872) amikor két hajó találkozott ezen a területen, majd az egyik hajó nem mutatott életjeleket. A másik hajó kapitánya (David Morehouse) mentőcsónakokat küldött a néma hajó felkutatására, majd mikor a fedélzetre értek, egy árva lelket sem találtak ott. 

 Második rejtéjes eset.: 1918-ban tűnt el az amerikai haditengerészet Cyclops nevű, 19 000 tonnás szállítóhajója: 309 tengerésze közül egy sem került elő.



 Még van pár ilyen eset, de azt én most nem írom le :) ha érdekel KATT
 Érdekes hogy a hajós eltűnések, általában úgy történtek hogy a hajót épségben karcolás nélkül megtalálták, de személyzetéről sosem hallottak viszont. De olyan is előfordult nagyritkán, hogy a holt testek is a hajón voltak, viszont külsérelmek nélkül. Én személy szerint itt (az eltűnt emberek) arra gondolok, hogy valami olyasmi történhetett, hogy a hajó műszerei megőrültek.. és valami oknál fogva az emberek beleugrottak a vízbe, hogy magukat mentsék.. de akkor is meg kellett volna találniuk a vízen lebegő holt testeket. 
 Nos szerintem, itt valami a tengerrel lehet kapcsolatos.. mert ha az eltűnt repülők..és emberek a tenger legmélyén lennének, ott aztán senki nem találja meg őket még egy jó ideig.. hiába van csúcsteknológiánk.. de a tengerek, óceánok mélyére még nem jutottunk el.. már mint.. voltunk mi már ott (pl.: Titanic roncsát tanulmányozva) de úgy igazán minden szegletben nem voltunk, gondoljatok bele, mennyi minden lehet a tengerekben, óceánokban.. hihetetlen. De most már igazán eltértem a témáról. De csak ennyit tudok írni erről.. Mert igen csak rejtéjes dolgok ezek... és hát válaszokat nem tudok adni, csak kérdéseket ;)

 UÍ.: Még azt is lehetségesnek találom, hogy a hajó nem, de az emberek egy féreglyukba keveredtek, azaz átmentek egy másik dimenzióba.. de ki tudja?.. :O

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése