2012. augusztus 17., péntek

Egy kis bíztatás...ha kevés lenne az önbizalmad

 Ha a zene iparban akarsz elhelyezkedni (vagy színészkedés), nagyon erősnek és kitartónak kell lenned. Kell, hogy legyen önbizalmad, és hinned kell magadban. Mert a körülötted lévő emberek előfordul, hogy nem hisznek benned. Mert az, hogy valaki világsztár, számukra olyan mint hogy neki sikerült,  másnak nem sikerülhet. Ezért kell hinned önmagadban, mert ha te nem teszed, más sem fogja és nem változik meg majd a körülötted lévő emberek véleménye.
 Ne hallgass rájuk ha azt mondják válassz mást, vagy, hogy neked ez nem megy. Inkább gyakorolj többet, és bizonyítsd be nekik, hogy mekkora tehetség vagy.
 Mutasd meg a világnak mit tudsz, és higgy magadban, légy elég erős! Ne sajnáltasd magad! Nincs miért. Bizonyítsd az embereknek! Gyakorolj nagyon sokat. Légy határozott, és azok az emberek akik régen nem hittek benned, meg fognak lepődni és megemelik a kalapjuk előtted. Higgy nekem! Így lesz. Menj gyakorolj, és adj az építő kritikára.
 Törekedj arra hogy jobb legyél. Nem mindig jön össze minden... és nem mindenkinek fog tetszeni amit csinálsz... De keresd meg azokat akik hisznek benned és meríts erőt belőllük.
Hajtson a bizonyítási vágy! Ha úgy érzed te vagy azaz egy akinek ez megy, akkor úgy is van. Tovább előre. Irányítsd te az életed! Ha elhatározod magad és kitartassz akkor eléred célod. Jobb később mint soha! 

UÍ.: Ha képtelen vagy befogadni a rossz kritikát, akkor nem vagy elég erős. Mert ez képes lesz
összetörni. LÉGY ERŐS! Fogadd el a tényt, hogy nem mindenkinek tetszhet az amit csinálsz :)

2 megjegyzés: